Nu förbättrar vi vår webbplats

Snart kan du läsa Gästriklands Tidning både i mobilen och på läsplattan.
Textstorlek:

Just nu pågår ett stort förändrings- och förbättringsarbete på vår webbplats. Vi kommer att lägga ut mer material och tjänster och genomföra en allmän uppdatering. Det kommer helt enkelt att bli en betydligt vassare webbtjänst. För att ta del av materialet behöver du registrera dig. Det är kostnadsfritt.

På den förbättrade webbplatsen kommer det bland annat att bli möjligt att läsa hela tidningen via webben. En annan förbättring är att tidningen ska göras tillgänglig även för den som har nedsatt syn.

Det enda du behöver göra för att fortsätta läsa på webben är att registrera dig. När du klickar på ”Registrera dig” blir du uppmanad att fylla i några enkla uppgifter – det tar bara någon minut. Då skaffar du dig ett konto som ger fri tillgång till allt. När hela digitaliseringen är fullt utvecklad i början av 2015 kommer alla nya funktioner att ingå i din tidningsprenumeration. Då kan du själv välja hur du vill läsa Gästriklands Tidning: i papperstidningen, mobilen, datorn eller läsplattan.