Snackiga, svåra, spännande spel

Vampyrjakten Förlag: Wow Ålder: från 5 år Antal spelare: 2-6 Speltid: 25-30 minuter Betyg: 5 Med tärningens hjälp ska man flytta sig över spelplanen för att hitta en fackla och en nyckel för att ta sig ut ur Draculas slott. Samtidigt ska man se till att Dracula jagar de andra spelarna och förvandlar dem till vampyrer. När man har blivit vampyr startar jakten på de spelare som ännu inte förvandlats. Den spelar som klarat sig från att bli vampyr och tagit sig ut genom porten vinner. Mycket smådetaljer och regler att hålla reda på, men barnen gillar spelet och kan knappt vänta på tur. En spelomgång tar dock lite för lång tid för att alla provspelare ska ha tålamod att slutföra spelet
Textstorlek:

Barnen på fritids i Österfärnebo, och redaktionen, har lagt pannorna i djupa veck och testat ett gäng av årets nya sällskapsspel. Här kan du kolla omdömena och betygen.