Tomas Tobé blir ny partisekreterare

Gävlepolitikern Tomas Tobé blir ny partisekreterare i Nya moderaterna.
Textstorlek:

Precis som väntat kommer Gävlepolitikern Tomas Tobé att utses till Moderaternas nye partisekreterare i samband med Moderaternas extra stämma senare i vinter. Det stod klart idag när Moderaterna presenterade sin valledare inför extra valet om tre månader. Tomas Tobé blir nämligen också partiets nye valledare.

– Jag är stolt och glad över att kunna presentera Tomas Tobé som har utsetts till valledare. Det är också min avsikt att utse Tomas Tobé som Moderaternas partisekreterare, sa Anna Kinberg Batra.
– Tomas Tobé har, som skolpolitiker och vice gruppledare, visat att han kan ta ansvar för både att utveckla politikens innehåll och genomföra den i praktiken. Båda behövs när vi ska fortsätta utveckla vårt parti och förtjäna nytt förtroende.
– Jag ser fram emot att med full kraft ta mig an denna uppgift. Det har aviserats ett extraval, det är för första gången på 50 år och det är allvar, menar Tomas Tobé.