Fredag med… fiske

Textstorlek:

Men du vad det är fart på fritidsfiskarna i Gästrikland! Jäklar anåda vad det sätts ut fisk i tjärnar och sjöar. Det innebär i och för sig att det blir tillfälligt fiskeförbud i flera vattendrag. Så nu är tid att städa draglågan och täta stövlarna.

Den unga företagaren, eller kanske ännu yngre företagaren, Johan Bäcke har alltid full fiskefart. När han inte plockar gäddor i Vallssjön, kollar han fiskefilmer på datorn och lär sig. Och så fixar han med sin fiskebod, som han driver hemma på gården. Där väljer han utbud och testar så att han kan ge bra tips. Mitt i tidningen berättar Johan om allt det där, och lite om gäddors ögonlock.

Webbdesignern Magnus Hansén fiskar efter information att lägga upp på en ny hemsida om Årsunda. Där ska han berätta om allt som händer där, för alla som undrar. Magnus förklarar mer på sidan 8.

Och den som sitter hemma och är fiskesugen, kan på mitten läsa allt om sommarens fiskeresor runt om i Ockelbo. Där är det fritt för alla att åka med. Och man kan få nya vänner från hela Ockelbo och halva världen.

Trevlig helg!