Fredag med… hem och fritid

Textstorlek:

Det är inte bara veckans tema utan ligger också färskt i minnet. För jösses vad jag var hemma och hade fritid i påskas. Kolla på Glada Änkan, moläta choklad och som motion gå och titta på en svan som var ute och åt. Alldeles ljuvligt.

Nu finns det förstås mer konstruktiva saker att göra med sin fritid därhemma. Som att renovera ett tjusigt gammalt hus i Torsåker och ta fram vackra trägolv bakom färgglada plastmattor. Mitt i tidningen kollar vi in en renovering.

Eller så kan man rensa skafferiet och använda grejorna till en ordentlig vårstädning. Missa inte de bra tipsen på sidan 10.

Medlemmarna i Vänföreningen Ihushi i Torsåker arbetar hårt på sin fritid med att hjälpa byn Ihushi i Tanzania. Där råder så svår torka att grödorna förstörs redan innan de hunnit gro. På sidan 5 kan du läsa om hur vänorterna hjälps åt.

Trevlig helg!