Fredag med… korvören

Textstorlek:

Att leva på en tusenlapp i veckan i pension är inte lätt, men det går, konstaterar riksdagsmannen Anders W Jonsson som levde som en pensionär i veckan. Fyra riksdagsmän har antagit SPF Seniorernas utmaning att klara sig på pensionspengarna och det blev en tuff vecka för politikerna.

Ett sätt att spara pengar kan vara att byta bank. I alla fall om man vill ha billigare bolån.

Anette och Eva behövde bara låna till inventarierna när de byggde en helt ny handelsträdgård i Överhärde. Här förverkligar de egna och andras drömmar och så småningom hoppas de kunna leva på sin verksamhet.

Linderöds- och durocgrisarna lever ett ganska gott liv i hagen intill Högbo bruk. Här ska de växa till sig under sommaren för att bli hotellmat till hösten. Korvören i dubbel bemärkelse…

Trevlig helg!