Fredag med… år

Textstorlek:

2018 heter det alldeles nya året som börjat nu. Det är bland annat valår, kulturarvsår i hela Europa, året för Vinter-OS i Pyeongchang och året då Sandviken Big Band fyller 50. Läs om det där sista på sidan 8. 2018 är också året då krönikören Anders ”Pidder” Pedersén firar rubinbröllop. Han funderar på år och sådant på sidan 9.

Berga jaktklubb fyller hela 80 taggar. De har redan tjuv-startat med firadet. Häng med och träffa dem i Bysämjan på sidan 6.

För lite över 51 år sedan hölls studiecirkel för tidningens första landsbygdsreferenter. Kolla på sidan 13 om du känner igen någon av dem.

Det hände massor av spännande grejor förra året också. Mitt i tidningen minns vi 2017 i Gästriklands Tidning. Nu ska det bli riktigt roligt att få se vad som händer i våra trakter i år! God fortsättning!

Trevlig helg!