Ny V75-tippare

Fredrik Andersson är tidningens nya V75-tippare.
Textstorlek:

Jag heter Fredrik Andersson och är tidningens nya V75-tippare. Jag är mycket glad och stolt över att jag får förtroendet att guida er genom V75-djungeln. Förhoppningsvis kan mina tips och idéer hjälpa er till nya vinster.
Men vem är egentligen Fredrik Andersson?

Jag är 43 år, bor med min sambo och två döttrar i Skara, och arbetar som journalist på Skaraborgsbygden. Där har jag under det senaste året ansvarat för tidningens V75-tips. Och det var faktiskt travet som fick in mig i tidningsvärlden en gång i tiden.
Min pappa hade travhästar under min uppväxt och jag var troligtvis inte så många dagar gammal när jag besökte Axevalla travbana för första gången. Sedan dess har travet varit en stor del av mitt liv. Jag har även hunnit med att arbeta med travhästar, både i Sverige och i Italien.
Och det var som sagt travsporten som gjorde att jag blev journalist. Jag började skriva för Skaraborgs Läns Tidning där jag efter några år som reporter blev sportchef. Ett uppdrag jag hade i tre år innan jag gick över till Skaraborgsbygden – och här trivs jag alldeles utmärkt.
Förutom trav så är skrivandet en viktig del av mitt liv. Det är helt enkelt något som jag inte kan eller vill vara utan. Precis som med travet. Så att kombinera båda dessa intressen är för mig helt perfekt.
Och nu får jag chansen att få göra V75-tipset även i er tidning. Det känns väldigt inspirerande! När jag analyserar V75-omgången letar jag efter fynd och hästar som inte streckas av alla andra. Känslan att pricka in en skräll är mycket skönare än att spika en storfavorit.
Nu kör vi. Lycka till!
Fredrik Andersson