Gästrik konst på 22 platser

Textstorlek:

​KONSTRUNDA I dag börjar nedräkningen till Gästrik konst med presentation av en utställare dagligen fram till invigningen den 30 mars.

Totalt handlar det om 56 utställare som kommer att visa sin konst i 22 olika lokaler i västra Gästrikland.

I Ockelbo ska konst visas på Wij trädgårdar och Ateljéhuset i Ulvsta, i Hofors är det Ateljé Rio och i P.I.A. Salong i Torsåker som gäller och två lokaler finns i Gävlekommun: Värdshuset i Forsbacka och Växtzon 4
i Överhärde.

Som vanligt sker de flesta konstvisningarna i Sandvikens kommun: Gysinge bruk med fem olika utställningar, Västerbergs folkhögskola i Storvik, Berglunds bageri i Kungsgården, Strandbaden i Årsunda, två lokaler
i Gästrike Hammarby, fyra lokaler i Sandviken samt samlingsutställningen i Högbo.