Luffa lokalt i Bergslagen

Textstorlek:

RESOR I sommar går det att tågluffa lokalt från Torsåker, Storvik, Sandviken eller någon annan station som regionaltågen Tåg i Bergslagen ,TiB trafikerar.

TiB har för andra året ett sommarkort där det går att resa obegränsat i Bergslagen under tre dagar för att utforska Bergslagen. Kortet ger fria resor med alla SJs Tåg i Bergslagens tåg, från Mora i norr till Mjölby i söder och Laxå i väster och Stockholm i öster.

Länstrafiken i Dalarnas- Västmanlands- och Örebro län är huvudmän för TiB ochsommarkortet gäller även alla läns- och lokalbusssar i Dalarnas, Västmanlands och Örebro län. Däremot går det inte att komplettera resan med en busstur med X-Trafiks bussar.

Allt fler väljer tåget som färdmedel, och under fjolåret slog SJ nytt rekord med över 30 miljoner resenärer.