Fråga doktorn-doktorn slutar

Textstorlek:

TV(TT) Gunilla Hasselgren, husläkare i SVT:s långkörare ”Fråga doktorn”, lämnar programmet, meddelar SVT. Hon har varit med sedan det började sändas 2003, men nu vill hon fokusera helt på arbetet som allmänläkare på vårdcentralen i Kil utanför Karlstad.

– Jag slutar eftersom jag känner att det är dags för en ny fas i livet. Efter 16 år tycker jag att det kan vara okej att lämna över uppdraget till någon eller några andra, säger Gunilla Hasselgren.

Hennes ersättare Karin Granberg har varit läkare åt Skellefteå AIK:s a-lag i nio år. Hon har även varit läkare på plats vid två säsonger av Expedition Robinson.

– Ingen kan ersätta Gunilla. Hon är Fråga doktorn-doktorn. Jag kan bara vara mig själv och efter bästa förmåga bidra med mig som person och i profession, säger Karin Granberg.