Årsmöte på logen!

Textstorlek:

Kerstin Hesselgrensällskapets årsmöte 2016 hölls på logen vid Hofors hembygdsgård den 22 oktober. Bland de närvarande var även i år en av Kerstin Hesselgrens släktingar som reser från Stockholm till Hofors för att delta.
Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar gav kassören Ingrid Elevall , som varit med sedan starten av föreningen och också varit dess ordförande, en resumé av vad föreningen åstadkommit. Gatunamn, resande av staty finansierad delvis genom andelsförsäljning, Kerstinbakelse skapad av Hanssons konditori. Barnprojekt för förskolan och promenadförslag för främst skolbarn att vandra i Kerstins spår. Stipendier till gymnasieskolan och högstadiet m. m.
Årsmötesdeltagarna bjöds också på kaffe/te med kex och ost och Kerstinkakan som det gjorts radioprogram om i P4.
Blommor överlämnades till mötesordförande Hans Söderström och Ylva Derfer som lämnar styrelsen samt till Helena Näslund som lämnar ordförandeskapet men kvarstår i styrelsen.
VISOM – LÅTOM (Torgunn Jansson och Berit Kvarnlind) underhöll med ett varierat och uppskattat program för sång och gitarr. En trevlig eftermiddag i höstrusket hördes flera säga.