Fortsättning på den äventyrliga resan

Ulla Domeij kom tvåa i DLB 21 efter Viola Antman. Marie Karlsson kom trea. Chatrine Karlsson blev fyra och Mona Björklund sjua.
Textstorlek:

Efter en natt på Talbackens Gård och Vandrarhem utanför Norrköping skulle vi Gävleskyttar tävla i Rejmyres 3D tävling. Men hur skulle vi ta oss dit utan vår havererade buss, som stod kvar i Floda. Vi fick som tur var lift med bågskyttekompisar in till Rejmyre. Väl där kunde vi delta i deras 3D-tävling, som detta år avgjordes i centrala Rejmyre på en mycket trevlig bana. Gårdagen var mycket blåsig men det blåste inte lika mycket i Rejmyre på söndagen och det var soligt och fint hela dagen. Ovanligt många deltagare i långbåge på damsidan, 9 st.

Resultaten: Ulla Domeij kom tvåa i DLB 21 efter Viola Antman. Marie Karlsson kom trea. Chatrine Karlsson blev fyra och Mona Björklund sjua.

Jan Domeij kom på fjärde plats i HLB 21. Segrade gjorde Jan Elwing Västbo. Tommy Hilding kom på 8:e plats, Stisse Wallner på 13:e, Inge Bertäng på 15:e, L-G Persson på 26:e och Ulf Granström på 28:e plats av totalt 31 långbågsskyttar. I klassen HI 21blev Thomas Dunder sexa och Tomas Nilsson nia. Vann den klassen gjorde Bo Carlsson, Alingsås. Ove Grundwall tävlade i HB 60 klassen och kom två efter Christer Adolfsson, Eskilstuna. För att vi skulle kunna ta oss hem från Rejmyre, hade vi arrangerat det så, att de skyttar från Gävle BK, som kom för att deltaga enbart i Rejmyres 3D på söndagen, åkte ner i en annan folkvagnsbuss. Med den kom vi slutligen hem. Men den här resan kommer vi inte att glömma i första taget.