Taube-spel i Gammelstilla även i sommar

Amatörteaterföreningen (ATF) Tors Hammare beslutade vid sitt årsmöte att sätta upp sommarspelet "SJUNG AV HJÄRTAT SJUNG, Evert Taube i våra hjärtan".
Textstorlek:

Amatörteaterföreningen (ATF) Tors Hammare beslutade vid sitt årsmöte att sätta upp sommarspelet ”SJUNG AV HJÄRTAT SJUNG, Evert Taube i våra hjärtan” under augusti månad. Ingvar Persson, som skrivit manus och som även är regissör säger så här ”Många frågar efter spelet, vi tycker om att göra det och eftersom ensemblen ställer upp, så dammar vi av och gör en uppfräschad version av seglatsen med Taube och hans vänner, Rönnerdahl, Fritiof Andersson, Huldas Karin, bagaren Florindo, handelsman Flink och alla de andra färgstarka personligheterna”.
Tors Hammare startar den gungande, sjungande resan 3 augusti från Everts Bohuslän, ut över de stora haven och in i främmande hamnar med återkomst till Stockholm och Roslagen efter cirka två timmar och tolkande av ett 40-tal visor. En ensemble på cirka 30 sångare, aktörer och musiker blir ciceroner på resan. Många av de medverkande har deltagit i Tors Hammares uppsättningar under de 30 år som föreningen glatt och roat publiken, nya ungar förmågor har även tillkommit under åren. Medlemmarna i Tors Hammare brinner för att få sätta igång med förberedelserna, repetera sånger, danser och agerande, fixa till kläder och rekvisita m m.